Mediatheek

De moderne, gezellig ingerichte mediatheek ligt centraal in de school. Er zijn een aantal prettige leeshoeken waar leerlingen een boek kunnen lezen of huiswerk kunnen maken. En natuurlijk zijn er diverse (werk)tafels om in groepjes aan opdrachten of projecten te kunnen werken.

 0162765a

In de mediatheek

Mencia Sandrode beschikt over een goed uitgeruste mediatheek met een groot assortiment boeken voor al onze leerlingen. Elke week worden er nieuwe titels aangeschaft waardoor de collectie altijd up-to-date is. Onze mediatheek is een fijne plek waar leerlingen kunnen samenwerken en hun huiswerk kunnen maken. Ze zijn natuurlijk ook welkom om een boek te lezen. Voor leerlingen met dyslexie zijn er bovendien een aantal luisterboeken en “makkelijk lezen” boeken aanwezig. Bovendien is het ook de plek waar ons leerlingloket te vinden is.
De mediatheek is elke dag open van 08.30 – 15.30 uur. (Behalve tijdens de lunchpauze van 12.30-13.00 uur). Eten en drinken mag niet mee naar binnen want daar hebben we een fijne grote aula voor.