havo

Op Mencia Sandrode bieden een volledige havo-opleiding aan. Maar een overstap naar Mencia in Breda is ook mogelijk, bijvoorbeeld als je een vak wilt kiezen dat Mencia Sandrode niet aanbiedt. 

Wanneer je bij ons start, word je geplaatst in de mavo/havo- of de havo/vwo-klas. Daar kun je gedurende het eerste jaar laten zien welke richting het beste bij jou past. Op die manier geven we je de kans om je grenzen te verleggen!

Onze school is kleiner dan de scholen om ons heen. Hierdoor zijn we in staat leerlingen de aandacht te schenken die ze nodig hebben om te groeien.

Op onze school ‘zien’ we je en stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen. Dat draagt bij tot een betere, gezelligere en ook veiligere school. Onze havo is een prima opleiding met veel activiteiten. Veel van die activiteiten passen binnen het internationale profiel van de school.

Veel vakken organiseren in de diverse leerjaren ook verschillende excursies. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale uitwisseling in klas 2 en een reis in klas 3. Ook in de bovenbouw is het mogelijk deel te nemen aan een cultuurreis. Kortom: bij ons op de havo is wel wat te doen!

 

Meer informatie?

 0162661a

Ons team

De schoolleiding van Mencia bestaat uit de directieleden en een aantal afdelingsleiders. De afdelingsleider heeft de dagelijkse leiding van de afdeling...

Bekijk ons team
finnenkate

Leerlingen aan het woord

Maak kennis met onze leerlingen.

Leerlingen aan het woord
 0162661a

Meer info voor ouders

Informatie voor ouders/verzorgers.

Ouders
mencia gebouw libreon

Meer weten over ons onderwijs?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je vanuit daar graag verder op weg!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je vanuit daar graag verder op weg!