mavo

Op Mencia Sandrode kun je de volledige opleiding mavo volgen (vmbo-theoretische leerweg). Deze opleiding duurt 4 jaar. Daarna kun je doorstromen naar het Middelbaar Beroeps Onderwijs of naar de havo.

De mavo op Mencia Sandrode is een levendige afdeling. Er zijn tal van activiteiten die zich richten op deze groep leerlingen. We vinden het op school belangrijk dat je ook over je grenzen heen kijkt. Iedere mavo-leerling heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale uitwisseling. Er is in klas 2 een uitwisseling met een middelbare school in Auvers-sur-Oise uit Frankrijk. In klas 3 is het mogelijk om mee op reis gaan naar Tsjechië of Londen. Verder zijn er activiteiten tijdens de jaarlijkse Mencia Events, zijn er vanuit verschillende vakken excursies en wordt voor CKV (culturele en kunstzinnige vorming) in klas 4 tal van activiteiten georganiseerd.

Meer informatie?

 0162661a

Ons team

De schoolleiding van Mencia bestaat uit de directieleden en een aantal afdelingsleiders. De afdelingsleider heeft de dagelijkse leiding van de afdeling...

Bekijk ons team
finnenkate

Leerlingen aan het woord

Maak kennis met onze leerlingen.

Leerlingen aan het woord
 0162661a

Meer info voor ouders

Informatie voor ouders/verzorgers.

Ouders